55 kilo

Träning, kost, familjeliv & livets sorger, glädjeämnen & njutningar!

Förkyld- igen!

Publicerad 2014-11-29 18:25:37 i Allmänt

Efter en förkylningfri Höst börjar de nu avlösa varandra. Igår fick jag tokont i halsen och huvudet och fick feberkänsla i kroppen. Svalde en alvedon och sov 10 h. Vaknade med något mindre ömmande hals och huvud men utan matlust och frossa. Jag har ingen feber men känner mig inte frisk. 

Vi har fixar hemma idag, gjort klart adventspyntningen, bakat lussekatter, städat lekrummet.


Sömn

Publicerad 2014-11-27 22:50:00 i Allmänt

Sömn eller brist på sömn har varit ett problem så länge jag minns. Redan som liten minns jag nätter jag låg vaken och funderade. När jag fick mitt första barn så snittade jag ca 4 h sömn/natt första året med mellan 4-20 uppvak. Lägg till att det tar TID för mig att somna om. 
När barnet väl sov fick JAG lära mig att sova utan uppvak igen, för jag fortsatte vakna även om inte hen gjorde det. Barn två och tre har sovit hela nätter från 2 mån. Maxat 3-4 uppvak. Men redan som nyfödda minst 6 h sömn utan mat. 

Men jag har haft långa perioder av katastrofsömn. I natt var en sån natt. Somnade som en sten 23, vaknade 2, kunde inte somna om, tittade på klockan 5. Somnade tills klockan ringde 6.30. Kände mig mer död än levande. Övervägde att ligga kvar. Gick upp. Dagen har gått ändå. 

Skippade träningen. Vet att kroppen har nog med annat. En promenad fick räcka. Sen pyssel i köket. Pressat juice med barnen. 1 påse äpplen och 1 påse päron. Nu har vi två flaskor fin juice i kylen! De tycker det är kul också och GOTT! Det är lite extra att få vara med och göra sin egen. Äldsta säger gärna flera gånger " juicen jag gjort" eller " min egen juice" man hör stoltheten i rösten. Den är värd lite mer än färdigförpackad från ICA! 👍

Men nu är det hög tid att sluta ögonen, håll 👍 för 7-8h i natt! Sömn alltså!!!

PT & Leverpastej

Publicerad 2014-11-26 22:57:26 i Allmänt

Var hos min PT idag, nytt program, nya övningar 👍. Kommer kännas i baksidan av min kropp imorgon. Vi hamnar alltid i kostdiskussioner. Konstaterade idag att vad man stoppar i munnen är viktigare än mängden. Med det menar jag att du kan räkna kalorier och äta jäkligt onyttigt och ändå gå ner i vikt om du har koll. Men vad är viktigast? Vara smal? Eller ha hälsa?

Det synliga på vår kropp byts ut på ett år, dvs huden. Vill vi att den ska bestå av Mc Donalds, lösgodis och chips? Eller vill vi ha en utsida byggd av närodlad, ekologisk, fairtrade mat? Ett år känns ju ändå som en rimlig tid att tänka på vad man stoppar i munnen.

Såg en känd person som köpt ingredienser till sina " gröna smoothies". Inget var ekologiskt eller närodlat. Fullt av gifter och kemikalier. Har man inte missat en del då?!

Jag har blivit så rysligt sugen på leverpastej. Hittade en kolhydratsnål, ekologisk krämig variant som är himmelsk! På fröknäcke och saltgurka till 👍. Det roliga är att jag egentligen inte tycker om leverpastej, det var det värsta jag visste som barn. Antagligen saknar min kropp något som leverpastejen innehåller. Bäst att tillföra! 

Från en park i närmsta staden där vi har boendet söderut. Längtar till sol och värme! 


GoMiddag!

Publicerad 2014-11-26 02:44:52 i Allmänt

Idag vankades Köttfärslimpa till middag:

Serverades med kokt broccoli , saltgurka, rårörda lingon ( rårörde dem med sukringold & en skvätt konjak) & en gräddsås. Mycket gott!

Efter maten blev det lite hemmaträning, hade tänkt åka till gymmet med en vän men när hen avbokade så fick det bli kettelbellsen och TRX en här hemma som fick jobba. Det var länge sedan! 

Chiapuddingen jag gjorde igår blev faktiskt riktigt god: 1 dl kvarg, 1 dl mandelmjölk, 2 msk chia, 1 msk proteinpulver ( har fitnessgurus vanilj& vitchoklad), 1 dl hallon, 1 dl blåbär, toppa med hemmagjord müsli eller rostade nötter! Äntligen har jag " hittat" min chiapudding nu är det " bara" en grön drink jag ska försöka få till också! 😅

Grotta i det förflutna

Publicerad 2014-11-24 22:17:52 i Allmänt

Idag började jag och min psykolog att grotta i min uppväxt. Mina föräldrar. Varför jag är den jag är, blivit den jag blivit och mår som jag mår. Nödvändigt! Jobbigt! Men nyttigt! Ser fram emot nästa vecka!

Idag stod det 5 km löpning på schemat, bytte om efter maten, väntade på mannen som var ute i snickarbon och sågade och när han kom in så stack jag ut. 5,10 km på 30 min. Skönt! 

Har lite ont i tårna och under fötterna efter i lördags, antagligen alla nedförsbackar. Ska bli skönt att vila dem, två dagar gym väntar nu och imorgon ser jag fram emot att lyfta lite tungt!!!

Kör tredje gången gillt med chiapudding till imorgon. Den första med bara mandelmjölk smaka ju skit, den andra med Steviadroppar smakade ju ännu värre. Imorgon jag jag rört ihop lite kvarg, mandelmjölk 1 msk proteinpulver, chiafrön och toppat med blåbär, hallon och nötter! Låter lovande?!


PW & pysselstuga

Publicerad 2014-11-23 22:13:16 i Allmänt

Vaknade 7.30 av mig själv, tassade ner och ut på PW. Mina vanliga PW kläder låg svettblöta i tvätten så jag rafsade ihop det jag hittade långkalsonger, mannens stickade tröja... 60 min senare kom jag hem till vakna barn som fått för sig att de hittat en mus..  Jag såg ingen mus men de hade roligt! 

Idag har jag suttit och sytt hela dagen, det är inte ofta min symaskin åker fram men när den väl gör det då jäklar! Kuddar, gardiner och överdrag till en soffa blev det idag. Sen tog äldsta över symaskinen och sydde dockkläder för glatta livet, symaskinen blev lite överhettad av gasen i botten 😂. 

Lagade helstekt kyckling och gjorde rättikagratäng till, riktigt gott men mättande! Nästan för mättande!!!

Har nu gjort träningsschemat för veckan, tänkte ägna mig åt kortare löppass från nu , jag kanske river av 8 km för att det är skönt och min favoritdistans men inte längre, långpass från och med nu åks på rullskidor eller längdskidor om snön behagar komma! 

Mån: 5 km löpning
Tis: Gym benpass
Ons: Gym med PT baksidepass
Tors: Löppass 1 ( ny träningsskola)
Fre: Gym överkropp
Lör: Löppass 2
Sön: Rullskidor 10 km

Go With The flow

Publicerad 2014-11-23 01:57:36 i Allmänt

Vilket härligt lopp! Toppenbra arrangerat, bra framfart i tunneln och häftigt med alla gula och orangea västar bäst var de mörka partierna dör reflexerna lyste upp tunneln likt små lampor! 

Jag sprang utan tidspress, ville kunna njuta av loppet, flöt med i banans uppförs och nedförsbackar ( finns det något lopp som bara går nedför?) & njöt av ljus och ljud i tunneln. Sprang över mållinjen på 59,37 och är nöjd med mitt lopp! 

Efteråt blev det dusch och mat innan vi åkte hemåt. Kom hem till glada barn, nytapetserade väggar och två rätters middag! 👍

Ligger nu vaken mitt i natten, hör maken snarka och magen arbeta, måste upp på toa för att kunna somna om. Längtar tills imorgon, hoppas vakna av mig själv i lagom tid för en PW. 

Vilar mig i form

Publicerad 2014-11-20 21:26:37 i Allmänt

Jag har varken kommit till någe gym eller ut på någon lättjogg ännu, vilar mig i form inför lördagens lopp! Milen har jag ju sprungit så många gånger förr så jag tänkte njuta av loppet, ljus och ljud i tunneln och varken ha tidspress eller tävlingshornen framme! 

Sköter maten perfekt, imorgon tänkte jag dock äta liite mer kolhydrater än jag gjort i veckan. Kanske även något sött! 
Denna mugcake lockar:


Idag åt jag lunch på restaurang en medveten restaurang där jag fick lax, frästa fina grönsaker och sås! Supergott! 

Läste precis detta:

Magrutor har aldrig och kommer aldrig vara något mål. Hälsosam kropp strävar jag efter med styrka och främst energi! Så visst budskapet är bra, MEN det kommer lite för nära en träningsresa Emma gjort tillsammans med en respekterad och älskad träningsprofil som gärna visar sina magrutor. I mina ögon osar detta mer avundsjuka än power. Varför måste kvinnor alltid drabbas av den istället för att höja och stötta varandra? Trist!!!

Efter ännu en pissnatt är det dags att gå och krypa ner i sängen, tänk vad sömnen påverkar en, har sovit så skönt under en period, sen i söndags skapar tanken på att sova ångest igen 😢. Att ligga där mitt i natten, vaken, skittrött men inte kunna somna om...

Det börjar märkas...

Publicerad 2014-11-18 21:31:34 i Allmänt

... Att vi bara haft en soltimme i november. Som jag säkerligen missade! Inte blev det bättre av att jag vaknade 3 i natt och inte kunde somna om förrän 5. Klockan ringde 6.30... 

Men halsen är bättre, feberkänslan borta och dagen blev helt ok. Ett mycket bra möte med min chef, ett par frågetecken som rätades ut och en hel del nya tankar som flödade...

Åt lunch på favoritsalladsbaren. Fixade en hel del ärenden och kom hem till dukat bord och en bukett blommor! Kan knappt hålla ögonen öppna så det är bara att hoppa i säng! 


Skickade från en kär vän! 💗

Halsont

Publicerad 2014-11-17 22:23:50 i Allmänt

Vaknade efter en dålig natts sömn med ont i halsen, så jäkla typiskt ett par dagar innan Thunnel Run. 

Men det är bara lyssna på kroppen och vila. Mat verkar den inte vilja ha, fick inte ned frukosten så den åt jag vid lunch. Lite yoghurt , egen müsli och ägg.
Halv portion kyckling och ugnsrostade grönsaker till middag. Gjorde Proteinfluff för att svalka halsen med framför Dicte. Ljuvligt gott!!


Ja det är lika gott som det ser ut! Stekte proteinpannkakor till frukost imorgon, kokt ägg kommer inte att gå ner.... 


Löpning och naglar

Publicerad 2014-11-16 14:38:46 i Allmänt

Eftersom jag brottades med magvärk hela gårdagen, misstänker att det var brödet till frukosten som var boven i dramat. Så vågade jag inte äta något kolhydratrikt påmorgonen idag. Jag brukar ladda med mer kolhydrater innan veckans längsta pass. Inte heller blev det något sött igårkväll eftersom magen inte ville ha något. 

En stund efter frukosten stack jag iväg. 8,5 km i 5.30-5.45 tempo, klarade inte riktigt målet höll 5.48 tempo och det var Max vad kroppen klarade idag. 

Har tagit för vana att lägga mig en stund på golvet efter löpning. Ett uppdrag från min psykolog. Känna igenom hela kroppen i en avslappningsövning. Underbart! 

Hela familjen begav sig sedan till stadens sportcentrum, åt lunch( caesarsallad utan krutonger) bowlade och kikade på alla sporter som spelades i hallarna. 


Ska jag ta efter Johanna Toftbysnaglar till jul/nyår?! Tycker de är grymt snygga och jag som provat svarta naglar för första gången i mitt liv trivs kanon i mörka naglar! 

Fredagsfys går alltid före Fredagsmys

Publicerad 2014-11-15 16:22:36 i Allmänt

Startade fredagen på gymmet. Det är underbart att starta dagen där. Speciellt fredagar när man sedan får gå till jobbet, äta bjudfrukost och sedan på kvällen kan sjunka ner i soffan medan träningsvärken börjar ge sig tillkänna. 


Eftersom mannen jobbade idag klev jag upp tidigt för en PW med Fredagspodden i lurarna. När han slutade jobbet stod jag redo igen då med Värvet och Blondinbella i lurarna. 
Älskar mina PW's önskar jag han gå mer dagar i veckan men är nöjd med mina helgpromenader. Balsam för själen. Men att gå ut för att försöka få lite dagsljus känns ju som ett hån, lika grått ute när jag än går ut! 

Nattlig grubbleri

Publicerad 2014-11-13 21:43:25 i Allmänt

Efter en händelse igår var jag både glad och tankfull. Skittrött och la mig lite tidigare vilket gjorde att jag vaknade lite tidigare närmare klockan 4 då tankeverksamheten satte fart igen. Slumrade till igen vid fem snåret och var lagom mosig i huvudet 6.20 när klockan ringde. Först bestämde jag mig för att somna om 30 min till men efter 2 min gick jag upp och bytte om och sprang iväg. 

Benen var som stockar efter gårdagens benpass, så varken tidspress eller intervallpass kändes aktuellt. Så 7 km mysjogg fick det bli. 

Lyssnat på en bra föreläsning idag. Efter lunch var det sämre föreläsning och stundtals höll ögonlocken på att fara igen. Slutade tidigt och bytte av mannen som vabbade idag. 

Så nu på kvällskvisten när barnen låg i sina sängar satsade jag på en vitaminboost:

Imorgon kommer Farmorn till vabbstugan och jag tänkte köra min planerade morgonträning och sen jobb till lunch! 👍

Hatkärlek

Publicerad 2014-11-12 22:14:13 i Allmänt

Usch! Idag var det bara bita i det sura äpplet och köra benpass med min PT. Han hade ändrat passet lite och numer finns utfall med på mitt pass nr 3. 
Jag hatar utfall, jag hatar benböj, MEN jag VET hur viktigt det är för min andra träning. Dessa övningar gör underverk men är en "pain in The as" att utföra. 

Jag mår illa av utfall med tunga vikter. Men jag överlevde och glädjs nu åt att det är 1 vecka kvar till nästa benpass! 

Som vanligt går jag från min PT med mer energi än jag kom och idag klev jag in med huvudvärk och ut utan! 👍

Häpp bäst att sova, löparkläderna ligger redo imorgon 6.30 är det jag som sticker ut och springer, jag och Paolo Roberto liksom! 👍


Från morgonen när jag gifte mig...

Från Ett Kaos till ett andra och ett tredje

Publicerad 2014-11-12 05:49:31 i Allmänt

Igår kändes det som att jag förflyttade mig från kaos till kaos till kaos. Hastigt och lustigt fick jag avboka min PT tid då jag helt enkelt inte kom ifrån. Jag brukar lägga min PT tid på lunchen men jag fick ingen lunch utan satt i krismöte. 

Utmattningen känns som den ändå lättat, stressnivån har sjunkit en smula men huvudvärken kommer redan på förmiddagen vilket gör att jag knappt kan tänka vid tre snåret på eftermiddagen. 

Igår kväll fullkomligt längtade jag efter en löptur, jag vet att huvudvärken släpper då. Men familjelivet kom emellan. Fick iallafall en hel del " plock" gjort hemma vilket var skönt! 

Solnedgången vid vår lägenhet söderut. Bilden symboliserar lugn! 

Att använda känslan sv en pissdag till styrka

Publicerad 2014-11-10 22:35:17 i Allmänt

Morgonen började med ett rasande tempo, kom försent till jobbet pga strul vid lämning. Hade 100 akuta saker som väntade som var tvunget att fixas NU samtidigt som en ringde och grät och behövde styrka och tröst. Sen fortsatte det sådär tills jag avvek på möte vid två snåret. Jag som mådde så bra i helgen, 8.30 imorse var jag beredd att lämna in avskedsansökan, men hejdade mig!

Åkte hem med en lunta papper efter mötet, men huvudet fullkomligt höll på att bulta sönder. Eftersom jag inte haft någon lunch la jag papprena åt sidan och stack ut på 6 km löpning, med några intervaller mitt i. Eftersom den tänkta lunchgymningen inte hans med bokade jag träningsdäjt på kvällen. 
Läste papprena med svetten rinnande, hämtade de barn som inte följt med kompisar hem. Lagade mat. Tittade på film en stund med yngsta. Åt middag bara yngsta och jag då de andra kom hem sent. 

Rev av ett överkroppspass på gymmet. Träningskläder och skor låg kvar på jobbet, men det gick bra i strumplästen 😂

Kom hem och la barnen. Mannen håller på och bygger om vår hall så han försvann ut i verkstan för att såga till en fönsterbrädan och sittbänk till en platsbyggd skohylla/bänk. Huvudvärken är borta och jag känner mig nöjd som faktiskt tog tag i all planerad träning idag istället för att ge efter för huvudvärk och sötsug. Knaprade färsk frukt och hemmarostade nötter efter gymmet och en stoooor balja grönt te! 

Nu natti natti! 

Bra saker att veta!

Publicerad 2014-11-09 23:18:43 i Allmänt

Ät 2 ägg till frukost, kokta eller lätt tillredda tex äggröra utan stekyta. Då äter du mindre till lunch, middag och frukost dagen efter... 

Chips leder listan av tjockismat.

Grisfett är så likt människofett att det tas lätt upp av våra kroppar och bildas till fett på våra kroppar. 

👍

Tippelitoppdagar

Publicerad 2014-11-09 10:24:08 i Allmänt

Hade en toppendag igår. Vaknade och fixade frukost åt familjen, åt i lugn och ro, när barn och man började sysselsätta sig med annat passade jag på att sticka ut på ett löppass. Milen stod på schemat, 5.45-6.00 tempo. Så jag satte iväg och hittade sånt himla skönt flyt. Snittade 5.42 i tempo! 
När jag sprang som mest för två år sedan sprang jag på 56 någonting så nu är jag snart där, mitt mål är att springa på 55 min så från att ha gått från 65 min i somras till 57 min känns ju som en dröm, då kan jag plocka lite till 😃. 

Tog med yngsta och handlade lite Fars dag choklad och det sista till kvällens middagsbjudning. 

Fixade i köket hela eftermiddagen, rostade nötter, gjorde maränger, strips till maten, hamburgerbröd efter konstens alla regler. Och mannen malde högrev och sidfläsk till hamburgare. Blev riktigt gott! Och som pricken över i:ET härliga gäster och mysiga barn! 

Sovmorgon imorse och vid 8 satte jag iväg ut på PW, Fredagspodden i lurarna och dimma framför mig! 58 min senare stod jag och bakade frukost scones med barnen till Far! 

Allt för Hälsa

Publicerad 2014-11-07 23:18:58 i Allmänt

Idag har jag varit på mässa! Själva mässan var kanske inget hallelulja moment men det var bra föreläsningar. Eftersom jag planerar att utbilda mig till kostrådgivare gick jag preparandkurs som Pauluns näringscenter höll i och efter lunch och mässa avslutade jag med Fredrik Pauluns föreläsning. 

Martin som höll preparandkursen och Fredrik är enormt kunniga inom näringslära, väldigt intressanta att lyssna på och kan ta in frågor ,svara och ändå hålla fokus i föreläsningen. Imponerande! 

Har lärt mig en hel del och ser fram emot att lära mig ännu mer! 


När jag kom hem gjorde vi sushi, badade och tittade på RoboCop 👍


Tumult och relax

Publicerad 2014-11-06 21:36:59 i Allmänt

Morgonen började med tumult. En näras barn hade varit med i en olycka och ligger i respirator. Tröst, hopplöshet, varför?! 

Dagen löpte sedan på med intressanta möten, även om det stundtals var svårt att hålla fokus. Ena besöket råkade ut för min chefs ohyfsade humör kring folk hon imponeras av. Intressant företeelse, men jag har sett det förr. Dock pinsamt!

Avslutade dagen på gym och relax med kollegor. Körde mitt baksidepass, lyfte nog lite för tungt i marklyft känner jag i ryggen nu. Men efteråt sjönk jag ner i en vilstol iklädd tofflor och morgonrock. Åt frukt, nötter och drack iskallt vatten. Bubblade nästa en timme. 

Innan verkligheten knackade på igen, beställde tapeter till entrén, köpte vinterstövlar till barnen ( insåg i morse att inga varma skor passade, fick bli raggisar och gummistövlar i snömodden på barnen). Stor handlade, lyckades radera hela inköpslistan i mobilen efter halva shoppingturen. Har ingen aning om jag fick med allt, men plockade det jag kom ihåg och som jag brukar ta... 

Riktig matslarvdag. Frukostfralla på mötet, muffins på nästa möte, ingen lunch, nötter, frukt, mackor till middag... Imorgon blir en dag i hälsans tecken!!!

Som en sten som faller...

Publicerad 2014-11-05 22:10:53 i Allmänt

Efter en dag med fina kollegor, har jag en plan som känns bra. 1 vecka hemma och därefter ta bort alla externa möten och bara vara på kontoret. För att kunna slappna av ordentligt behöver jag ta två möten nästa vecka. Sen! 

Har känt en lättnad hela kvällen, har till och med fixat små saker jag inte orkat på flera dagar utan att känna mig totalt slut! 

Har varit på en suverän föreläsning, är du katt? Nej just det ,du har bara ett liv,är det du gör värt det? Nej gör då något annat!!!



Ben Ben Ben

Publicerad 2014-11-04 22:14:19 i Allmänt

Tvingade mig själv till gymmet efter jobbet, jag VET ju att jag mår bättre efteråt. Idag stod benpasset på schemat, jag hatar det, många reps, tunga vikter, ajajaj! Men efteråt känns det så bra och bäst är känslan av att det är en hel vecka till nästa benpass 😉. 

Har hunnit med mycket idag, nya naglar, jobbat, psykologen, gymmet... Som ny nästan 😅. 

Vi diskuterade tröskeln till sjukskrivning som för mig är HÖG, det känns som ett misslyckande. Men om jag inte gör det snart kommer jag inte kunna välja själv, jag kommer ligga där utan ett val på botten. 

I helgen fick jag se att mannen satt upp barnens fina skyltar " här bor en prins/prinsessa" och jag kände så starkt att det är ju SÅNT jag vill göra. De fick skyltarna för två år sedan, ork har inte funnits på TVÅ år. Det är ju hemskt det här när jag tänker efter. När vi var hos vänner i helgen och fick se hur fint de har, små detaljer som gör så mycket fick jag också ett uppvaknande, för jag orkar inte piffa. Jag orkar jobba, träna, laga mat, tvätta och dammsuga en gång i veckan. Småplock och pyssel finns inte inom mina energiramar. Det är så sorgligt för det är ju sånt jag älskar...

Intervaller The Luxs!

Publicerad 2014-11-03 22:58:46 i Allmänt

Hela eftermiddagen bestod av ett enda långt möte som tog musten ur mig. Hämtade barn, lagade mat ( nötfärsbiffar med lök,vitlök,cayennepeppar,spiskummin ,citronskal,ägg, senap salt & peppar, till det ugnsbakade jordärtskockor), bytte om och stack på utvecklingssamtal på förskolan. 

Efteråt sprang jag en uppvärmningsslinga på 10 min sen matade jag backe 8 hela backar ( tog 90 SEK) och 8 halva backar & sen sprang jag hem igen samma väg jag kom. 7,6 km totalt varav 5 km var upp och nedför backen 😅. 

Fick sladda in direkt på toa när jag kom hem i vanlig ordning när jag springer efter maten. Sen la det sig som ett lock i halsen, har fått tvinga ner vatten och keso med frukt. Känns fortfarande i halsen, men vet att jag mått sämre om jag inte tvingat äta något. 

Har nu tittat på www.lofsan.se filmen från NY marathon- underbar!!! 

God Natt!!!

Ny vecka Nya tag!

Publicerad 2014-11-03 12:41:30 i Allmänt

Efter att fullkomligen behövt tvinga mig upp ur sängen- illa med sovmorgon på söndagar till kl.9.30. Blir alltid så svårt att sova på kvällen. Egentligen behöver jag hålla mina tider även på helgen men jag tackar inte nej till en lördagskväll hos goda vänner! 

Piffade upp måndagen med lunch på stan : 

En mammasushi! Är inte jättförtjust i rå lax och andra fiskar men älskar denna sushin. Mesvarianten tycker många- lyx tycker jag! Nu blir det möte resten av dagen och ett föräldramöte ikväll, tar på mig springkläderna och matar av 16 backintervaller efteråt. 👍

Depp till Pepp

Publicerad 2014-11-02 17:19:15 i Allmänt

Fick verkligen en tankeställare i onsdags hos psykologen. De orden gnager fortfarande och vore det bästa, men ändå kan jag inte riktigt släppa utan tänker om 2 veckor då har vi fixat det mesta på "to do" listan då kan jag sjukskriva mig.... Dumt jag vet...

Har skärpt upp både träning och kost från igår. Sprang 7 km igår + 6 km PW, idag 6 km löpning. Har strukturerat träningsschemat för nästa vecka. 
Tittar jag tillbaka påsen a veckan har jag tränat 2 pass gym, 2 pass löpning och 1 PW ändå känns det som en dålig träningsvecka. Knäppt!!!
Men jag vet ju att jag mår som bäst när jag tränar varje dag och helst varannan löpning, varannan gym! 

Har en 4 dagarsvecka denna veckan, kalendern ser överkomlig ut. Rätt lugn faktisk. Ser fram emotfredag då jag ska på en utbildning jag valt privat! 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela