PT & Leverpastej
Var hos min PT idag, nytt program, nya övningar đ. Kommer kĂ€nnas i baksidan av min kropp imorgon. Vi hamnar alltid i kostdiskussioner. Konstaterade idag att vad man stoppar i munnen Ă€r viktigare Ă€n mĂ€ngden. Med det menar jag att du kan rĂ€kna kalorier och Ă€ta jĂ€kligt onyttigt och Ă€ndĂ„ gĂ„ ner i vikt om du har koll. Men vad Ă€r viktigast? Vara smal? Eller ha hĂ€lsa?

FrÄn en park i nÀrmsta staden dÀr vi har boendet söderut. LÀngtar till sol och vÀrme!
Det synliga pÄ vÄr kropp byts ut pÄ ett Är, dvs huden. Vill vi att den ska bestÄ av Mc Donalds, lösgodis och chips? Eller vill vi ha en utsida byggd av nÀrodlad, ekologisk, fairtrade mat? Ett Är kÀnns ju ÀndÄ som en rimlig tid att tÀnka pÄ vad man stoppar i munnen.
SÄg en kÀnd person som köpt ingredienser till sina " gröna smoothies". Inget var ekologiskt eller nÀrodlat. Fullt av gifter och kemikalier. Har man inte missat en del dÄ?!
Jag har blivit sĂ„ rysligt sugen pĂ„ leverpastej. Hittade en kolhydratsnĂ„l, ekologisk krĂ€mig variant som Ă€r himmelsk! PĂ„ fröknĂ€cke och saltgurka till đ. Det roliga Ă€r att jag egentligen inte tycker om leverpastej, det var det vĂ€rsta jag visste som barn. Antagligen saknar min kropp nĂ„got som leverpastejen innehĂ„ller. BĂ€st att tillföra!

FrÄn en park i nÀrmsta staden dÀr vi har boendet söderut. LÀngtar till sol och vÀrme!